Anar al formulari
 
Contactem amb tú
 
Forma't amb FEPOL
 
Cobertures dels afiliats
 
 
18  Novembre, 2021
Tres dels principals sindicats de Policies Locals de Catalunya ens fusionem i creem una nova gran organització, el Sindicat Independent de la Policia Local (SIP) (SAPOL+SAP-PL+SFP)        
 
SANT ADRIÀ DE BESÓS 
25  Setembre, 2023
 Des de SIP-FEPOL denunciem els nous vehicles de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs per la manca d'espai en els seu interior i els risc que suposa per les persones treballadores que els hi pode causar lesions als genolls     
22  Setembre, 2023
El nostre Secretari General Javier Alonso, critica la campanya del Departament d'interior a on aquesta campanya tremendament il·lustrativa, té una visió distorsionada dels diferents cossos de seguretat del territori.     
AMETLLA DEL VALLÉS 
31  Agost, 2023
SIP-FEPOL realitza un informe sobre diferents aspectes relacionats amb la prevenció de riscos laborals i la seguretat de l’actual seu de la Policial Local de l’Ametlla del Vallès,      
 
 
28  Agost, 2023
El passat divendres dia 25 d’agost, es va constituir la Secció Sindical del SIP-FEPOL a la Policia Local de Blanes. Aquesta secció neix amb la voluntat ferma de treballar per a la millora de les condicions laborals de tots els companys que formen la Policia Local de Blanes. Des de la Comissió Executiva del SIP/FEPOL, us fem extensiu tot el nostre suport i us desitgem molts encerts per a la millora de tots els aspectes relacionats amb la nostra professió.    
 
ALELLA 
14  Juliol, 2023
   La secció sindical de SIP-FEPOL a l'ajuntament d'Alella ha obtingut dos delegats de personal dels tres que es podien escollir.       
 
MOLLERUSSA 
7  Juliol, 2023
Els tècnics de prevenció i riscos laborals de la FEPOL han realitzat  una inspecció a les dependències de la seva policia local i ha pogut observar com no es compleix algunes normatives en prevenció i en seguretat.        
28  Juny, 2023
El 30 de Mayo el Juzgado de lo Contencioso Administrativo nº 1 de Tarragona ha fallado en favor de la demanada interpuesta por los abogados de SIP-FEPOL y obliga al ayuntamiento del Vendrell a pagar a un policia local los servicios extraordinarios realizados en periodo vacacional.     
 
 
22  Maig, 2023
El juzgado de lo Contencioso Administrativo nº10 de Barcelona falla en favor de nuestra demanda y obliga al ayuntamiento de Badalona, a pagar a un agente los pluses de distribución horaria no devengados desde 2014 en las pagas de verano e invierno. ..                      
 
 
 
GIRONA 
17  Maig, 2023
Amb el present escrit el Sindicat Independent de la Policia Municipal (SIPFEPOL) denuncia la usurpació de funcions reservades a treballadors funcionaris de carrera de l'administració pública segons regula la Llei Orgànica 2/1986 de 13 de març de les forces i cossos de seguretat.         
 
 
 
SANT FELIU DE LLOBREGAT 
17  Maig, 2023
El SIP-FEPOL aconsegueix a Sant Feliu de Llobregat 2 delegats a la junta de personal a les eleccions celebrades ahir en aquest Ajuntament.       
 
 
 
MALGRAT DE MAR 
16  Maig, 2023
Ahir es va celebrar les eleccions sindicals a l'ajuntament de Malgrat de Mar i la nostra secció sindical ha obtingut dos delegats a la junta de personal.            
 
 
 
TÀRREGA 
2  Maig, 2023
SIP-FEPOL aconsegueix 1 delegat electe a les eleccions sindicals celebrades avui a L'ajuntament de Tárrega         
 
 
 
MANRESA 
22  Juny, 2023
  La secció sindical de SIP-FEPOL a l'ajuntament de Manresa ha sigut la segona força més votada a la junta de personal en les eleccions sindicals celebrades avui.             
 
GIRONA 
21  Juny, 2023
La secció sindical de SIP-FEPOL a l'ajuntament de Girona ha sigut la tercera força més votada a la junta de personal en les eleccions sindicals celebrades avui.            
 
SANT ADRIÀ DE BESÓS 
20  Juny, 2023
 El Sindicat Independent de la Policia Local (SIP-FEPOL), ha registrat un document a inspecció de treball sobre les mancances i incompliments en matèria de prevenció de riscos laborals i sobre la manca de seguretat segons el pla de protecció i prevenció antiterrorista en les dependències de la policia local de Sant Adrià de Besós.          
 
LA RÀPITA 
14  Juny, 2023
 El SIP-FEPOL aconsegueix a la Ràpita 2 delegats a la junta de personal en les eleccions celebrades avui en aquest Ajuntament.                           
 
SANT FELIU DE GUÍXOLS 
12  Juny, 2023
   El SIP-FEPOL aconsegueix a Sant Feliu de Guíxols 1 delegat a la junta de personal en les eleccions celebrades avui en aquest Ajuntament.                     
 
LLORET DE MAR 
25  Maig, 2023
 El SIP-FEPOL aconsegueix a Lloret de Mar 2 delegats a la junta de personal en les eleccions celebrades avui en aquest Ajuntament.               
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies