Anar al formulari
 
Contactem amb tú
 
Forma't amb FEPOL
 
Cobertures dels afiliats
 
 
8  Novembre, 2022
El camí que porta a la pèrdua d’autoritat dels cossos de seguretat públics i en concret de la Guàrdia Urbana de Barcelona, no comença quan es perceben els seus primers símptomes al carrer, en un botellot o en una manifestació...           
 
18  Novembre, 2021
Tres dels principals sindicats de Policies Locals de Catalunya ens fusionem i creem una nova gran organització, el Sindicat Independent de la Policia Local (SIP) (SAPOL+SAP-PL+SFP)        
1  Desembre, 2022
BARCELONA I EL REPTE DE LA SEGURETAT PÚBLICA: La seguretat pública és un dels principals reptes que afronta la ciutat de Barcelona en l’actualitat, les dades apunten que els actes delictius violents s’han instaurat a la ciutat així como els nivells elevats de reincidència.        
CANET DE MAR 
24  Novembre, 2022
SIP-FEPOL aconsegueix 1 delegat electe a les eleccions sindicals celebrades avui a Canet de Mar.       
 
 
17  Novembre, 2022
  Els nostres tècnics en Prevenció de la Fepol han visitat les dependències de la Policia Local de Sant Sadurní d'Anoia, on han comprovat i denunciat les mancances en seguretat     
 
EL PERELLÓ 
15  Novembre, 2022
 SIP-FEPOL aconsegueix un bon resultat en les eleccions sindicals celebrades a l'ajuntament el Perelló                 
 
VILANOVA I LA GELTRÚ 
3  Novembre, 2022
SIP-FEPOL aconsegueix un bon resultat en les eleccions sindicals celebrades en el dia d'avui a l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.       
GUÀRDIA URBANA BARCELONA 
26  Octubre, 2022
SIP-FEPOL una vez más denuncia la falta de seguridad en las comisarías de Guardia Urbana, esta vez en UT-2 Eixample, el pasado jueves día 20 sobre las 13:00 horas un hombre accedió con una mochila a la comisaría por una puerta de emergencia trasera, por la que se puede acceder a los vestuarios         
 
 
GUÀRDIA URBANA BARCELONA 
26  Setembre, 2022
Nuevamente nuestro gabinete jurídico en defensa de los derechos fundamentales le gana tres contenciosos al ayuntamiento.          
 
 
 
13  Setembre, 2022
 Ahir dia 12 de setembre el SIP/FEPOL vàrem ser present per donar suport en les seves reivindicacions als companys de la Policia Municipal de Girona.       
 
 
 
9  Setembre, 2022
La plataforma por el anticipo de la edad de jubilación, a la cual pertenece nuestra confederación CSLA, ha presentado junto a otras organizaciones sindicales, un documento al Ministerio de la Seguridad Social dónde solicitamos corregir la NO computación del coeficiente reductor de los años trabajados como funcionario interino en una policía local o Autonómica.               
 
 
 
GUÀRDIA URBANA BARCELONA 
2  Setembre, 2022
La sección de SIP-FEPOL en Barcelona ha REGISTRADO un escrito el lunes día 29 a la Alcaldesa, en dónde le comunicamos nuestra indignación por los hechos ocurridos el sábado día 27 de agosto en el parque de la España Industrial durante la celebración de la 28 edición de la fiesta mayor alternativa en las fiestas tradicionales del distrito Sants-Montjuïc y organizada por diferentes asociaciones alternativas como CSA Can Vies.           
 
 
 
VALLS 
31  Agost, 2022
Els agents de la Policia Local han arribat al límit. La ciutat s’ha convertit en una zona “NO-GO zone”, una ciutat molt insegura, i els agents demanen dia rere dia que s’ampliïn les places dels Policies Locals i que s’apliquin les mesures pertinents, ja que la situació d'inseguretat s’està desbordant i els mateixos agents no poden fer front a tots els requeriments.      
 
 
 
GIRONA 
18  Octubre, 2022
    L'equip de govern incompleix de forma sistemàtica  els acords que afecten a aquest col·lectiu, i comença a afectar de forma directa al servei públic de seguretat       
 
5  Octubre, 2022
Miembros de nuestra confederación de Seguridad Local y Autonómica (CSLA) se reunieron ayer en el Congreso de los diputados con varios grupos parlamentarios en dónde expusieron varios puntos que afectan a nuestro colectivo.            
 
4  Octubre, 2022
El gabinet jurídic de SIP-FEPOL es persona com a acusació particular per a defensar al vigilant municipal que va sofrir un intent d'agressió amb arma blanca en el municipi d'Olivella.            
 
28  Setembre, 2022
 Nuestros servicios jurídicos defienden a un agente de esta policia local que había sido sancionado.        
 
27  Setembre, 2022
El Sindicat Independent de la Policia Local (SIP-FEPOL) reivindica que els Vigilants y Guàrdies municipals siguin reconeguts d’una vegada com a POLICIES i desapareguin aquestes figures de la llei catalana de les Policies Locals Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya. La seguretat ciutadana només pot ser atesa en primera instància per POLICIES.               
 
27  Setembre, 2022
Javier Alonso García en calidad de Secretario General del Sindicato Independiente de la Policía Local (SIP-FEPOL), representativo en las Policías Locales de Cataluña y miembro de la Confederación de Seguridad Local y Autonómica (CSLA) ha presentado un escrito dirigido al Ministro de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones del Gobierno de España, el Sr. José Luis Escrivá Belmonte       
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto