Anar al formulari
 
Contactem amb tú
 
Forma't amb FEPOL
 
Cobertures dels afiliats
 
 
8  Novembre, 2022
El camí que porta a la pèrdua d’autoritat dels cossos de seguretat públics i en concret de la Guàrdia Urbana de Barcelona, no comença quan es perceben els seus primers símptomes al carrer, en un botellot o en una manifestació...           
 
18  Novembre, 2021
Tres dels principals sindicats de Policies Locals de Catalunya ens fusionem i creem una nova gran organització, el Sindicat Independent de la Policia Local (SIP) (SAPOL+SAP-PL+SFP)        
4  Febrer, 2023
El projecte de llei de mesures fiscals , financeres , administratives i del sector públic, recull la re-classificació dels agents i caporals al subgrup C1 com la resta de policies locals d'altres Comunitats Autònomes.   El nostre sindicat pioner en aconseguir la jubilació anticipada pels policies locals, ara pot aconseguir desprès de moltes negociacions i peticions aquest important canvi, que ens iguala a les policies locals de la resta del territori nacional. Per altre banda la nostra Confederació (CSLA) segueix lluitant per aplicar la professió de risc en el nostre col.lectiu.          
1  Febrer, 2023
EL SINDICAT INDEPENDENT DE LA POLICIA LOCAL MOSTRA LA SEVA PREOCUPACIÓ PER LA MANCA D’UN ACORD REGULADOR DE LES CONDICIONS DE TREBALL A L’AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA, ELS RETARDS A CONVOCAR PLACES DE POLICIA LOCAL I LES INCIDÈNCIES EN LA PERCEPCIÓ D’ALGUNS CONCEPTES RETRIBUTIUS.       
 
 
GU BARCELONA 
31  Gener, 2023
Daniel Bernalte Díez es, a partir de hoy, el nuevo Secretario General en Barcelona del SIP-FEPOL (antiguo SAPOL), junto a la nueva Dirección, muy renovada y rejuvenecida.       
 
25  Gener, 2023
SIP-FEPOL denuncia la manca d'uniformitat i de material policial dels aspirants a la policia local de Santa Coloma de Gramenet que realitzen el curs bàsic a l'ISPC per part de l'ajuntament d'aquest municipi.         
 
SANTPEDOR 
20  Gener, 2023
En data de 01 de novembre del 2018 SIP-FEPOL va instar a l’ajuntament de Santpedor per què dotes a la seva policia local d’unes instal·lacions dignes i que complissin amb la normativa vigent. Entre les millores a fer hi havia l’ampliació i adequació de vestidors per homes i dones, adquisició de mobiliari, creació d’un armer amb seguretat i control, etc...Vist que l’ajuntament feia cas omís SIP-FEPOL va presentar denúncia a Inspecció de Treball amb data de 20 de maig del 2019.      
SANT SADURNÍ D'ANOIA 
11  Gener, 2023
SIP-FEPOL a registrat una denúncia a inspecció de treball referent a les mancances i incompliments en matèria de prevenció de riscos laborals i sobre la manca de seguretat segons el pla de protecció i prevenció antiterrorista de la prefectura d'aquest ajuntament.            
 
 
17  Novembre, 2022
  Els nostres tècnics en Prevenció de la Fepol han visitat les dependències de la Policia Local de Sant Sadurní d'Anoia, on han comprovat i denunciat les mancances en seguretat     
 
 
 
EL PERELLÓ 
15  Novembre, 2022
 SIP-FEPOL aconsegueix un bon resultat en les eleccions sindicals celebrades a l'ajuntament el Perelló                 
 
 
 
VILANOVA I LA GELTRÚ 
3  Novembre, 2022
SIP-FEPOL aconsegueix un bon resultat en les eleccions sindicals celebrades en el dia d'avui a l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.       
 
 
 
GU BARCELONA 
26  Octubre, 2022
SIP-FEPOL una vez más denuncia la falta de seguridad en las comisarías de Guardia Urbana, esta vez en UT-2 Eixample, el pasado jueves día 20 sobre las 13:00 horas un hombre accedió con una mochila a la comisaría por una puerta de emergencia trasera, por la que se puede acceder a los vestuarios         
 
 
 
GIRONA 
18  Octubre, 2022
    L'equip de govern incompleix de forma sistemàtica  els acords que afecten a aquest col·lectiu, i comença a afectar de forma directa al servei públic de seguretat       
 
 
 
VILANOVA DEL CAMÍ 
21  Desembre, 2022
Ahir 20 de desembre es van celebrar les eleccions sindicals a l'ajuntament de Vilanova del Camí, on la nostra secció sindical va obtenir un delegat de personal.        
 
GIRONA 
13  Desembre, 2022
 Ahir la plantilla de la policia municipal de Girona ens vàrem tornar a concentrar a la plaça del vi mentre s'iniciava la sessió del Ple de l'ajuntament de Girona. Vàrem realitzar una sonora protesta contra la passivitat i menys preu total per part de l'equip de govern en vers a les reivindicacions sindicals de la policia      
 
L'AMETLLA DEL VALLÈS 
12  Desembre, 2022
Aquest matí 12 de desembre s'ha celebrat les eleccions sindicals a l'ajuntament de l'Ametlla del Vallès.           
 
4  Desembre, 2022
El passat divendres es va celebrar una jornada on es va parlar de la comunicació policial en l'àmbit local.      
 
1  Desembre, 2022
BARCELONA I EL REPTE DE LA SEGURETAT PÚBLICA: La seguretat pública és un dels principals reptes que afronta la ciutat de Barcelona en l’actualitat, les dades apunten que els actes delictius violents s’han instaurat a la ciutat així como els nivells elevats de reincidència.        
 
CANET DE MAR 
24  Novembre, 2022
SIP-FEPOL aconsegueix 1 delegat electe a les eleccions sindicals celebrades avui a Canet de Mar.       
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies