BADALONA 
Comunicat referent a la provisió d'11 places a Guàrdia Urbana Badalona 2021 
Des del sindicat majoritari a la Guàrdia Urbana de Badalona anunciem a dia d’avui, que les actuals 11 places vacants convocades per a enguany estan perdudes, no hi ha temps material per a finalitzar el procés selectiu abans que comenci el curs bàsic a l'escola de policia. (Gener 2022)       
 
Una altra vegada es retarda una promoció de guàrdies en la nostra administració i això comporta que aquestes 11 places vacants no es podran cobrir fins a 2023. La nostra secció sindical ve advertint de la fallida estructural del departament de RH, concretament en la seva àrea de selecció de personal, que per segona vegada consecutiva, no aconsegueix arrencar un procés selectiu a temps, perdent de nou tot un any i mig a cobrir una sèrie de jubilacions ja programades.
La situació ha arribat a un punt alarmant, que repercuteix seriosament en el bon funcionament de la Guàrdia Urbana i també en el bon servei cap als ciutadans, generant més hores extres i un cansament acumulat entre els agents.
S'han perdut un total de 40-50 agents des de 2011 a això se li suma el degoteig continu de la marxa d'agents a altres municipis amb millors condicions econòmiques i laborals.
Per això, el sindicat SFP-FEPOL denúncia que una altra vegada aquesta administració torna a perdre una convocatòria per a cobrir places vacants l'any que li correspon i sol·licita urgentment  una reunió amb els màxims responsables polítics de RH per a abordar aquesta problemàtica.
            
DATA:7 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto