CAMPANYA D’AJUDA HUMANITÀRIA PER UCRAÏNA! 
Des de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) i des de tots els sindicats que la conformen (SIP, SAP, SEIME, SICME, SAFAL i AFITCME) ens hem posat en contacte amb l’associació UCRAÏNA AL COR per tal de coordinar una acció humanitària.        
 
Després de les moltes mostres d’inquietud i solidaritat que ens heu traslladat i sabedors de la greu situació bèl·lica, totes les entitats esmentades hem coordinat conjuntament una recollida de material per enviar-la al front. Així i en tant la nostra condició de policies, des de les organitzacions sindicals recollirem material d’autoprotecció, així com també qualsevol altre que permeti fer front a les baixes temperatures.

MATERIAL QUE RECOLLIREM:
− Armilles antibales tot i que tinguin el paquet balístic caducat.
− Ulleres de protecció com son per exemple, les que s’utilitzen a les pràctiques de tir.
− Roba tèrmica com pantalons, samarretes, guants, mitjons, anoracs, etc.
− Màrfegues i sacs de dormir de color preferiblement fosc.
− Passamuntanyes integrals.
− Frontals i piles.


Tal i com ja s’ha esmentat en aquest comunicat, aquesta campanya s’està realitzant amb UCRAÏNA AL COR la qual serà qui coordinarà l’enviament del material al territori afectat. És per això que per lliurar el material indicat teniu tres opcions:
1. Lliurar-lo a la seu central de FEPOL ubicada al carrer de Malats número 27 (08030) de Barcelona.
2. Lliurar-lo a la botiga de material policial GAMS ubicada al Polígon Can Fenosa de Martorelles.
3. Lliurar-lo a la seu de SIP-BARCELONA ubicada a Av. Francesc Ferrer i Guardia, 16-36 (08038) Barcelona.


Des de les organitzacions sindicals i des de la pròpia FEPOL som conscients de la necessitat de recollir el material esmentat. Però també en som de conscients, sobre la dificultat per enviar-lo a la zona de guerra.

És per això que us demanen que, en cas de participar-hi ho fem pels conductes esmentats i evitem fer-ho a títol particular.           
DATA:10 de Març de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies