BADALONA 
SIP-FEPOL A BADALONA DENÚNCIA QUE L'ACTUAL GOVERN NO VOL MILLORAR LES CONDICIONS ECONÒMIQUES DE LA GUÀRDIA URBANA. 
El mes de juny passat es va aprovar en el ple ordinari un acord que millorava les condicions laborals dels agents de la Guàrdia Urbana. Totes aquestes millores eren conceptes no econòmics com ara la rebaixa horària anual, increment de dies d'especial festivitat o millores en quadrants i horaris.        
 
Aquest primer acord aconseguit es remunta a una negociació iniciada fa any i mig per tal que la nostra Guàrdia Urbana deixi de patir un greuge comparatiu  amb altres policies locals de l’àrea metropolitana i frenar la fugida d'agents a aquests municipis i de retruc aquest acord busca garantir un millor servei pels ciutadans.

Una vegada aprovada la part no econòmica de l'acord (amb més dificultat de l'esperada) el compromís del regidor Manel Sorribes (ERC) i del nou director de RH era que, una vegada aprovat el nou pressupost municipal, ratificar l'acord de millores econòmiques al ple de juliol per a la seva aprovació definitiva.
La nostra sorpresa ha estat que l'actual departament de RH ha fet una proposta aquesta setmana d'una pujada salarial de 0 euros per als treballadors de la Guàrdia Urbana. Hem traslladat la nostra indignació a l' actual alcalde Rubén Guijarro i li hem demanat que intervingui en les negociacions per poder donar un gir de 180 graus a l’actual situació.

El nostre sindicat valorarà emprendre accions reivindicatives si no hi ha un canvi en les propostes econòmiques per al nostre col·lectiu.

Persona de contacte:
Raúl Pérez Jiménez
Secretario General SIP-FEPOL Badalona


              
NÚMERO DE COMUNICAT:C-003/2022 
DATA:9 de Juliol de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto