BADALONA 
ELS TREBALLADORS DE LA GUÀRDIA URBANA ES QUEDAN SENSE UNA BONA MILLORA EN EL SEU ACORD DE PLUSOS 
Tots els sindicats de l'Ajuntament de Badalona excepte SFP-FEPOL, s'uneixen per NO aprovar un acord de millores econòmiques per als treballadors de la Guàrdia Urbana.                                
 

De nou els sindicats CCOO, UGT, PSU i Catac s'han posat d'acord per NO aprovar l'acord de plusos a la Mesa de Negociació celebrada el dimecres 22 de Desembre.
Aquesta vegada s'han escoltat paraules com: "indignant, greuge comparatiu, nosaltres també volem plusos o fins i tot no hi ha pressa" en referència a l'acord que avui es presentava i que millorava molt més la proposta ja signada amb l'anterior govern del PP (que CCOO va abstenir-se i els afiliats de PSU van votar a favor.)

Tots aquests sindicats han parlat amb arrogància de com i quan s'ha de donar una pujada salarial als guàrdies mentre que per altre banda compten amb poca i cap afiliació en el nostre col·lectiu.
Com ens poden equiparar o comparar (amb tots els respectes) amb un administratiu, amb un oficial d'oficis o un informàtic? no tenen ni idea de la feina que fem i els perills que estem sotmesos cada dia.

La situació a Guàrdia Urbana és ja insostenible, cada vegada tenim menys efectius, els companys marxen a altres municipis amb millors condicions.

Per tant, ara el que toca és mostrar la nostra força i demanar el que justament ens mereixem sense que "altres sindicats" ens diguin que, com i quan hem de millorar les nostres condicions econòmiques i laborals.

                                                        
DATA:22 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto