BADALONA 
SIP BADALONA LAMENTA LA FALTA D'ACORD PER A APROVAR UN NOU PRESSUPOST 
La negativa dels 2 partits de l'oposició per a aprovar un nou pressupost municipal deixa una gran incertesa entre el col·lectiu de Guàrdia Urbana que esperava des de fa temps unes millores en les seves condicions laborals i econòmiques            
 

Des de la secció sindical de SIP-FEPOL a Badalona lamentem profundament la No aprovació d'un nou pressupost municipal. Volem transmetre la nostra preocupació per la situació en la qual quedarà el nostre col·lectiu, ja de per si desanimat per la perduda constant d'efectius i del greuge comparatiu en tema econòmic amb altres policies del nostre entorn més pròxim.

La negativa a un nou pressupost municipal deixa a més de 250 treballadors que han de vetllar per la seguretat d'aquesta ciutat, en una situació preocupant i causarà estralls en el seu rendiment. Veurem una altra vegada  com caldrà esperar a tenir unes millores econòmiques i laborals que freni la fugida de treballadors a altres municipis per a millorar la seva situació personal i a més a més, tornar a esperar unes inversions que realment posi a la nostra policia com un cos modern i eficaç per a una ciutat de més de 220.000 habitants.

Com a sindicat majoritari i màxim representant dels treballadors de Guàrdia Urbana, volem transmetre el nostre profund desànim i tristesa per la falta d'acord polític que finalment acaben pagant no sols els treballadors del nostre col·lectiu si no els veïns als qui servim i protegim.

Per això, sol·licitem a tos els partis polítics que tornin a l'acord, el pacte, altura de mires i capacitat d'enteniment pel bé d'aquesta ciutat i dels seus servidors públics.    https://www.diaridebadalona.com/noticia/el-ple-diu-no-al-pressupost-lunica-via-la-mocio-de-confianca/           
DATA:22 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies