BADALONA 
EL SIP-FEPOL A BADALONA DEMANA L'APROBACIÓ D'UN NOU PRESSUPOST MUNICIPAL 
 Davant la falta d'acord entre les formacions polítiques per a aprovar un nou pressupost municipal.       
 
Com a sindicat majoritari en la Junta de personal i en el col·lectiu de Guàrdia Urbana, ens veiem abocats a manifestar el nostre posicionament davant la falta d'acord entre les formacions polítiques, per a aprovar un nou pressupost municipal, el qual presentarà en breu en el ple l'actual govern.

Hem de dir en primer lloc, que veiem la necessitat imminent de l'aprovació d'un nou pressupost municipal que permeti millorar les condicions laborals i econòmiques dels treballadors de Guardia Urbana, ja que portem anys sofrint la falta d'inversió.

L'aprovació d’un nou pressupost municipal també repercutiria en la possibilitat de poder augmentar un 20% més les places vacants a cobrir en futurs processos selectius a Guàrdia Urbana, fent ús de la taxa de reposició permesa en la LGPE del 2022 i que aquest últim any havíem perdut per tenir un pressupost prorrogat.

Per últim sol·licitar als partits de l'oposició el següent: Deixin a un costat la rivalitat política i per una vegada mirin pel bé de no sols el nostre col·lectiu, sinó el bé comú de tots els treballadors d'aquest Ajuntament, ja que al final això repercutirà el benestar dels veïns i veïnes d'aquesta ciutat.

SÍ, A UN NOU PRESSUPOST MUNICIPAL         
DATA:6 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto