BADALONA 
ACTE DEL DIA DE LA GUÀRDIA URBANA DE BADALONA 
 Aquest matí ha tingut lloc l'acte de la Guàrdia Urbana, el qual reconeix la labor policial dels seus agents. Un acte que feia dos anys que no es celebrava per causes sanitàries derivades de la pandèmia del virus covid-19 i  i que des de la nostra secció sindical es va sol·licitar restablir.                        
 
L'acte ha servit per a felicitar els companys que han realitzat una intervenció rellevant durant l'any passat així com tambè felicitar als companys que han complert vint i trenta anys de servei al cos.

A travès d'una petició de la nostra secció sindical, s'ha fet un petit recordatori per part del superintendent del treball dut a terme per tots els agents durant el període de l'estat d'alarma i especialment tambè s'ha fet un recordatori per als agents que han patit aquesta terrible malaltia.

El moment més emotiu ha estat el lliurament de la medalla per lesions sofertes en acte de servei al nostre company i amic José Luis Fernández Isidoro. El nostre company va patir un greu accident realitzant servei ordinari i encara es recupera d'aquestes seqüeles.

T'ESTIMEM MOLT CHIQUI, T'HO MEREIXES.  


Des de la nostra secció sindical volem agrair el servei realitzat per tots els companys durant aquest temps i recordar-los que continuarem lluitant per a millorar les seves condicions laborals i econòmiques.


FELIÇ DIA DE LA GUÀRDIA URBANA                                        
DATA:8 de Juny de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto