BADALONA 
INFORMACIÓ 1º REUNIÓ ACORD PLUSOS 
Ahir es va celebrar la primera reunió per tancar de forma definitiva les millores laborals i económiques de la Guàrdia Urbana                 
 
La primera reunió formal realitzada amb el nou Director de Recursos Humans ha estat molt positiva.
El nou Director sembla una persona seriosa i compromesa amb l'aprovació de les millores econòmiques i laborals en el nostre col·lectiu.

Hem abordat pas a pas l'esborrany de la proposta que es va presentar en la taula sectorial del passat mes de Març i que els nostres afiliats van votar en Assemblea.

Les modificacions que ha indicat el Director són escasses i són més enfocades en un redactat de text més esclaridor en alguns punts de l'Acord.

D'altra banda, s'ha mostrat molt positiu a incloure de forma imminent la reducció horària, així com aplicar les hores extres en qualsevol torn amb prolongació de jornada, totes dues peticions de SIP-FEPOL implementades en l'acord.

Segons ens ha comentat, queda pendent estudiar amb més deteniment els dies d'especial festivitat i la retribució dels judicis. Un aspecte important per a nosaltres i que haurien de consolidar-se en aquesta primera aprovació de les nostres condicions laborals.

Finalment ens torna a remarcar que s'iniciarà paral·lelament a aquesta aprovació de l'acord en temes laborals, una comissió de valoració per a la modificació de les nostres fitxes valoratives i per tant incloure en aquest apartat els nostres plusos de productivitat en el complement específic, quedant consolidat i sense cap mena de deducció.

La nostra impressió és que per fi tenim un interlocutor vàlid, amb experiència en aquest àmbit i que no generarà falses expectatives a la plantilla. 

Des de SIP-FEPOL seguirem en el camí d'arribar acords beneficiosos per a la plantilla sense caure en la provocació de qui vol que tot surti malament.


SOLO GUÀRDIA URBANA
                            
DATA:16 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto