BADALONA 
AIRE CONDICIONAT ESPATLLAT EN EDIFICI “A” DE GUÀRDIA URBANA 
 Volem fer arribar que la nostra secció sindical ha rebut queixes per part de diversos companys que treballen en l'edifici A, ja que últimament han de suportar altes temperatures en el seu lloc de treball.       
 
Des de fa uns dies estem suportant una onada de calor asfixiant amb altes temperatures i que sembla que va per llarg.

En les nostres instal·lacions policials de l'Avinguda Càritg tenim problemes  des de fa temps amb els aparells d'aire condicionat. Concretament en l'oficina de RH situada en la primera planta de l'edifici A.
Des de fa dies no funcionen els split d'aire i en el seu lloc s'ha posat un aparell refrigerador de manera momentània que no pot aconseguir refredar l’oficina i per tant, els treballadors continuen realitzant la seva jornada laboral amb altes temperatures.

Com delegat de prevenció laboral, demano urgentment la reparació dels aparells d’aire condicionat de l’edifici A, ja que En el Real Decreto 486/1997, por el que se establecen las disposiciones mínimas de seguridad y salud en los lugares de trabajo. establece como temperatura ideal entre 17 y  27 grados para trabajos sedentarios y con una humedad de entre el 30 y 70% 


Oscar Cervelló Ruiz 
Delegat de Prevenció i Salut Laboral
SIP-FEPOL BADALONA

            
DATA:16 de Juny de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto